Hastane Randevu Nasil Iptal Edilir

Wiki Article

Randevu

Günümüzde vatandaşlar sıra beklemiyor ve kolaylıkla randevu alabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sitesi tam olarak nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu hangi yollar ile oluşturulur? ALO 182 numarası üzerinden randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Alma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların sıra bekleme dertleri de bitti. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını oluşturan insanlar, randevu zamanı ve hastane seçiminin yanı sıra talep ettikleri doktora da randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU ALMA SİSTEMİ

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulmuş randevu oluşturma sistemi insanlara kolaylık sağladığı gibi, Randevu hastaneler ve hekimlere de büyük bir kolaylık sağlıyor. Dijital olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan randevular sayesinde hastalar saatler öncesinden hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde vatandaşlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet üzerinden sisteme giriş sağlamalıdır. Ancak internet kullanmak Randevu istemeyen vatandaşlar için de randevu almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 numarasını araması yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS sistemine kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu seçmelidir. Daha sonra ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği oluşturulur.

Fakat e-Devlet sistemine üye olan insanlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu alabilmektedir. Bunun için MHRS internet adresine giden vatandaşların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ butonuna Randevu tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş yapabilen vatandaşlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page